Single Blog Title

This is a single blog caption

SC Rijnland benoemt tot ClubS van de week bij de VriendenLoterij!

Wat een verrassing! Met onze inzending, zijn wij door de VriendenLoterij benoemd tot ‘ClubS van de Week’. Hiermee ontvangen wij een mooie bijdrage voor de verduurzaming van het sportpark. Deelnemers van de VriendenLoterij, bedankt! #clubsvandeweek #erisnogzoveeltewinnen

ClubS van de Week’
ClubS van de Week is een campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen in aanmerking komen voor deze titel door een aanvraag voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden in te dienen. Denk hierbij aan: het verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt. Kijk voor meer informatie over deze actie op www.vriendenloterij.nl/clubs

Over de VriendenLoterij
De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk.

Meedoen?
Bij VriendenLoterij Bingo maken deelnemers wekelijks kans op de hoofdprijs van 100.000 euro en vele andere mooie (geld)prijzen. Als loterijdeelnemer heb je bovendien de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen.

 Je kunt bijvoorbeeld ook meedoen voor SC Rijnland! Kijk voor meer informatie of om mee te spelen op www.vriendenloterij.nl