Single Blog Title

This is a single blog caption

SC Rijnland noteert een top-5 notering tijdens bel actie Vrienden Loterij!

Donderdag 1 oktober jl. organiseerde SC Rijnland i.c.m. de Vrienden Loterij een bel actie. De samenwerking tussen het bestuur, activiteiten- & sponsorcommissie leverde een geslaagde bel actie op, waarbij er bijna 100 nieuwe loten werden verkocht! Dit succes werd bevestigd met een mooie 4de plaats als best presterende organisatie in de maand oktober. Hierbij ontvangen wij als vereniging een mooi extra bedrag t.w.v. € 1.250,00! Via deze weg willen wij de mensen bedanken die de club een wart hart toedragen en natuurlijk het belteam (zie foto) wat dit mede voor elkaar heeft gekregen.

 

‘Scoren voor jouw Vereniging’

Tijdens de actie ‘Scoren voor jouw Vereniging’ strijden clubs, verenigingen en stichtingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Het doel van de actie is om geld in te zamelen om een specifiek doel of clubproject te realiseren. Bijvoorbeeld om nieuwe materialen aan te schaffen of het clubhuis te verduurzamen. Minimaal 40% van ieder verkocht lot komt ten goede aan het clubproject. Onder de vijf best scorende clubs, verenigingen of stichtingen wordt drie maanden lang maandelijks

€ 10.000,- verdeelt. Kijk voor meer informatie over de actie op: 

https://www.vriendenloterij.nl/goede-doelen/clubs-verenigingen/scoren-voor-jouw-vereniging.htm

 

Over de VriendenLoterij
De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk.

 

Meedoen?
Bij VriendenLoterij Bingo maken deelnemers wekelijks kans op de hoofdprijs van 100.000 euro en vele andere mooie (geld)prijzen. Als loterijdeelnemer heb je bovendien de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen.

 

Je kunt bijvoorbeeld ook meedoen voor SC Rijnland!

Kijk voor meer informatie of om mee te spelen op www.vriendenloterij.nl