Single Blog Title

This is a single blog caption

Sponsor bedankt!!

De sponsorcommissie van SC Rijnland is zeer verheugd met de sponsoring van Gerritzen Bouwmanagement. De sponsoring is tot uiting gekomen in wedstrijdtenues voor SJO JO15-1 & JO17-1, tevens zijn er ook wedstrijdballen voor MO15-1 & MO15-2 gesponsord. Helma Gerritzen-Lippmann hartelijk bedankt!

Gerritzen Bouwmanagement staat voor het ontzorgen van aannemers of woningcorporaties bij projecten. Het liefst van A tot Z zodat er ten alle tijden maar 1 aanspreekpunt is.
Ook voor alleen een calculaties of even bijspringen op het bedrijfsbureau behoort tot de mogelijkheden. Helma houdt van uitdagende projecten waarbij een goede communicatie met de diverse partijen van groot belang is. Mocht u interesse hebben kunt u contact opnemen met helma@gerritzenbouwmanagement.nl.

Als er vragen zijn over de sponsormogelijkheden binnen SC Rijnland, wij zijn per mail: sponsorrijnland@gmail.com of telefonisch: 06-28423919 bereikbaar

Met vriendelijke voetbalgroet,
Sponsorcommissie SC Rijnland
Rick Ruikes