Single Blog Title

This is a single blog caption

Sponsor bedankt!!

De sponsorcommissie van SC Rijnland is zeer verheugd met de sponsoring van Peters B.V. uit Herwen. De sponsoring komt tot uiting in de wedstrijdtenues van SJO JO11-2 en het toetreden als subsponsor tot ons sponsorbestand. In 1954 is Peters B.V. opgericht door Nol Peters. In de beginjaren lag de nadruk op het agrarische loonwerk en de gewasbescherming in de fruitteelt. Begin jaren ‘ 70 van de vorige eeuw was er een sterke vraag naar grondverzet en dan met name voor de steenfabrieken in de voormalige gemeente Rijnwaarden. In deze periode werd de eerste mobiele kraan aangeschaft, wegens uitbreiding van de werkzaamheden kwamen later al snel een aantal tractoren met kippers bij. In 1994 heeft Johnny Peters het familiebedrijf van zijn vader overgenomen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een gevarieerd bedrijf werkzaam in diverse sectoren, zoals grondwerk, hovenierswerk, sloopwerk, cultuurtechniek, en bestratingswerkzaamheden. Het machinepark bestaat uit een breed scala aan machines van groot tot klein geschikt voor elke klus. Nieuwsgierig naar het werk van Peters, of wil je meer weten over lopende projecten? Neem gerust contact op!

Mochten er vragen zijn over de sponsormogelijkheden binnen SC Rijnland kunt u contact opnemen met ons per mail: sponsorrijnland@gmail.com of telefonisch: 06-28423919.

Met vriendelijke voetbalgroet,

Sponsorcommissie SC Rijnland

Rick Ruikes