Single Blog Title

This is a single blog caption

Sponsor bedankt!!

De sponsorcommissie van SC Rijnland is blij met de sponsoring vanuit Riggeling Transport uit Duiven voor onze beide meidenteams. Dit is tot uiting gekomen in het sponsoren van mooie tassen voor MO15-1 en MO15-2. Riggeling Transport is een modern nationaal en internationaal transportbedrijf dat logistieke diensten aanbiedt op een hedendaags niveau. Voor al haar klanten zijn ze al jaren een zeer betrouwbare partner. In nauwe samenwerking met de klanten werken ze aan een zeer hoog serviceniveau. Korte communicatie lijnen tussen klant, planning en chauffeurs vormt hierbij de kracht. Hiermee wordt Riggeling Transport uw betrouwbare en flexibele logistieke partner.

Mochten er vragen zijn over de sponsormogelijkheden binnen SC Rijnland kunt u contact opnemen met ons per mail: sponsorrijnland@gmail.com of telefonisch: 06-28423919.

Met vriendelijke voetbalgroet,

Sponsorcommissie SC Rijnland

Rick Ruikes