Single Blog Title

This is a single blog caption

Sponsor bedankt!!

De sponsorcommissie van SC Rijnland wilt graag het uitreikingsmoment van de wedstrijdtenues van onze 1ste selectie delen. Op de foto’s is te zien hoe deze uitreiking corona-proof gearrangeerd is. Vanuit Vandersanden waren hierbij aanwezig Stans Dietz (Finance Manager) en Jos Bosch (als gemeenschapsbouwer), vergezeld door Freddy Dahm (trainer) en Ruben Lap (aanvoerder) van onze 1ste selectie. Het ingelijste shirt zal een passend plekje krijgen op locatie bij onze hoofdsponsor, waarmee er wederom een mooi vervolg wordt gegeven aan de fijne samenwerking.

Mochten er vragen zijn over de sponsormogelijkheden binnen SC Rijnland kunt u contact opnemen met ons per mail: sponsorrijnland@gmail.com of telefonisch: 06-28423919.

Met vriendelijke voetbalgroet,

Sponsorcommissie SC Rijnland

Rick Ruikes