Single Blog Title

This is a single blog caption

Groot nieuws!!

Vandersanden nieuwe hoofdsponsor van SC Rijnland

 

Met trots presenteert de sponsorcommissie en het bestuur van SC Rijnland haar nieuwe hoofdsponsor Vandersanden Nederland BV.

De ambitieuze baksteenfabrikant en de voetbalvereniging uit Lobith-Tolkamer gaan een verbintenis aan voor de duur van drie seizoenen.

 

Vandersanden volgt hiermee Autoplex Zevenaar BV op die gedurende 10 seizoenen, naar ieders tevredenheid, hoofdsponsor was van de Liemerse club.

“Wij zijn ontzettend blij dat Vandersanden een sponsorcontract wil sluiten in deze bizarre coronatijd.”, aldus voorzitter van de sponsorcommissie Rick Ruikes.

Vandersanden staat voor creëren van mooie straten, gevels en tuinen, ook voor volgende generaties. Het bedrijf heeft twee productielocaties op ’t Gelders Eiland en vindt het belangrijk om te investeren in het welzijn van de omgeving waarin zij actief is. Een actief sponsorschap met SC Rijnland past mooi in de realisatie van de ambities. Daarnaast streeft Vandersanden ernaar om elke dag de impact op het milieu verder te verkleinen. Het grootste baksteenproducerende familiebedrijf in Europa loopt voorop in het reduceren van energie en de circulaire economie. Recente voorbeelden zijn deelname aan het energieverbond voor ’t Gelders Eiland, de bouw van een uiterst energiezuinige baksteenoven in Tolkamer en het zonnepanelen-dak in Spijk.

De fabrikant zal dan ook zijn ervaring ter beschikking stellen aan de club om Sportpark de ’s-Gravenwaard te verduurzamen.

Beide partijen kijken uit naar een mooie samenwerking, geheel volgens het motto van Vandersanden:

Het mooiste maak je samen!