Single Blog Title

This is a single blog caption

De Graafschap voetbalkamp

Kom naar het De Graafschap Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie!

Je voetbaldroom beleven tijdens de vakantie? Op maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 februari 2020 is het jeugd,- en trainingscomplex van De Graafschap, de Bezelhorst het kloppende voetbalhart van de regio, waar voetbalbeleving en spelplezier de boventoon voeren. Kijk snel op: www.degraafschap.nl/voetbalkampen

Drie dagen lang, dagelijks van 9:00 uur tot 15:00 uur zorgt het De Graafschap Voetbalkamp voor stralende gezichten en een ultiem voetbal vakantiegevoel bij jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar. Het De Graafschap Voetbalkamp is voor alle jongens en meisjes, het maakt niet uit of je wel of niet op voetbal zit.

Kom jij ook trainen als een prof tijdens het De Graafschap Voetbalkamp? In je eigen De Graafschap Voetbalkampen tenue volg je onder begeleiding van gekwalificeerde De Graafschap jeugdtrainer een gevarieerd en nieuw voetbalprogramma en breng je de Skill Games uit FIFA 20 in de praktijk. Ook is er een Meet&Greet met de eerste elftal spelers van De Graafschap.

Kortom, 3 dagen boordevol activiteiten waar het hart van de voetballiefhebber sneller van gaat kloppen. Of je nou alleen, met een vriend(in) of met je hele team wil komen, het De Graafschap Voetbalkamp is voor iedereen. Na afloop ontvang je als aandenken en beloning onder andere een De Graafschap Voetbalkampen Certificaat. Aanmelden kan via: www.degraafschap.nl/voetbalkampen