Single Blog Title

This is a single blog caption

Sponsor bedankt!!

De sponsorcommissie van SC Rijnland verwelkomt Timspeed Technical Solutions als nieuwe reclamebordsponsor!

Timspeed Technical Solutions staat voor engineering, ontwikkeling en productie van machines en componenten voor de industriële sector. De combinatie van de nieuwste 3D tekensoftware, CNC machines en een praktische doelgerichte visie maakt Timspeed Technical Solutions een uniek partner in de technische dienstverlening en toelevering. Timspeed Technical Solutions is telefonisch te bereiken op 06-12385180 of per mail: info@timspeed.nl. Momenteel zijn ze druk bezig met hun website, maar noteert u alvast: http://timspeed.nl/

Heeft u ook interesse in sponsoring binnen SC Rijnland? Neem gerust contact op met de sponsorcommissie, sponsorrijnland@gmail.com of 06-28423919.

Met vriendelijke voetbalgroet,

Rick Ruikes.