Single Blog Title

This is a single blog caption

Sponsor bedankt!!

De sponsorcommissie van SC Rijnland verwelkomt Coop Lobith als nieuwe reclamebordsponsor!

Coop gelooft in de kracht van samen. Samen is leuker dan alleen en samen bereik je meer! Dat weten zij als coöperatie als geen ander. Het vermogen om samen te werken zit niet alleen in de naam Coop. Het zit al meer dan 125 jaar in het bloed. Met deze overtuiging timmeren ze als organisatie flink aan de weg.  Coop steunt lokaal honderden door klanten aangedragen goede doelen en werken samen met diverse maatschappelijke instellingen. Middels het plaatsen van een reclamebord laat Coop Lobith dit ook bij SC Rijnland zien. Met de passende tekst: “De mooiste acties maak je samen” ziet u hier bedrijfsleider Stanley Kramers. De medewerkers verwelkomen u graag aan de Middenstraat 2 in Lobith of neem gerust online een kijkje op: https://www.coop.nl/actions/ViewStoreDetail-Start?StoreID=2292.

Heeft u ook interesse in sponsoring binnen SC Rijnland? Neem gerust contact op met de sponsorcommissie, sponsorrijnland@gmail.com of 06-28423919.

Met vriendelijke voetbalgroet,

Rick Ruikes.