Single Blog Title

This is a single blog caption

Sponsor bedankt!!

De sponsorcommissie van SC Rijnland is verheugd met Four Lounge & Leisure als nieuwe subsponsor.

Four Lounge & Leisure is een restaurant aan de jachthaven en recreatieplas de Bijland. Hier geniet je in een ongedwongen sfeer van heerlijke gerechten zoals tapas, diverse burgers, visgerechten, huisgemaakte soepen en nog veel meer. Ook voor een heerlijke lunch ben je hier aan het juiste adres. Met een prachtig uitzicht, de vriendelijke bediening en frisse inrichting voel jij je hier meteen thuis. Naast heerlijk dineren kun je hier ook terecht voor leuke groepsactiviteiten zoals Bumper Ball, Archery Tag, lasergamen en nog veel meer. Gratis en ruime parkeergelegenheden, oplaadpunt voor elektrische fietsen en gratis WiFi. Perfect voor een bruiloft, receptie, vrijgezellenfeest, kinderfeestje, vergadering, bedrijfsuitje, familiefeest of om samen met je vrienden te doen! Je bent van harte welkom bij Four Lounge & Leisure, neem gerust een kijkje op de website: https://4lounge.nl/lounge-leisure of neem contact op met Rick Janssen!

Heeft u ook interesse in sponsoring binnen SC Rijnland? Neem gerust contact op met de sponsorcommissie, sponsorrijnland@gmail.com of 06-28423919.

Met vriendelijke voetbalgroet,

Rick Ruikes.