Single Blog Title

This is a single blog caption

Sponsor bedankt!!

De sponsorcommissie van SC Rijnland is verheugd met Hengelsport Perfect Catch als nieuwe subsponsor.

Hengelsport Perfect Catch is met de winkel gelegen in recreatieplas de Bijland te Tolkamer. Barbara en Chris hebben daar een tankstation voor de pleziervaart en besloten ongeveer begin 2018 om de winkel van het tankstation om te bouwen tot een hengelsportwinkel. Hiermee zijn ze uniek omdat ze een hengelsportwinkel direct op het water hebben, met als voordeel dat de klant een hengel of aasje ook een keer kan testen en proberen voordat er tot koop wordt overgegaan. Om toch in de snel veranderende wereld van de hengelsport mee te kunnen blijven gaan kwam eind 2018 het idee om er een webshop aan te koppelen. Hierdoor hebben ze een nog groter bereik voor hun klanten, www.hengelsportperfectcatch.nl. Neem gerust eens een kijkje in de winkel, deze kunt u vinden op het volgende adres: Recreatieplas de Bijland, Bijland 1a, 6916 KA Tolkamer. Verder is er ook de mogelijkheid om met Chris  als u persoonlijke visgids op pad te gaan. Hij heeft door zijn jarenlange ervaring, voor iedereen een advies, zeker een aanrader!

Heeft u ook interesse in sponsoring binnen SC Rijnland? Neem gerust contact op met de sponsorcommissie, sponsorrijnland@gmail.com of 06-28423919.

Met vriendelijke voetbalgroet,

Rick Ruikes.