Single Blog Title

This is a single blog caption

Sponsor bedankt!!

De sponsorcommissie van SC Rijnland is verheugd met de sponsoring van trainingspakken voor SC Rijnland SJO JO9-2 door Van der Vange Klus& Afbouw.

Van der Vange Klus & Afbouw is een afbouwbedrijf opgericht door Arnout van der Vange. Met een groep van ongeveer 7 tot 10 mannen werken zij aan diverse projecten door het hele land, waar zij wanden, plafonds en vloeren monteren. Naast grote projecten als het bouwen van appartementen, bedrijfshallen en showrooms, houdt Van der Vange Klus & Afbouw zich ook bezig met kleinere projecten binnenshuis. Denk hierbij aan het plaatsen van wanden, plafonds of het monteren van dakkapellen. Meer informatie is te vinden op www.linkedin.com/in/vandervangeklusenafbouw waar eveneens foto’s van diverse projecten te zien zijn. 

Mochten er vragen zijn over de sponsormogelijkheden binnen SC Rijnland kunt u contact opnemen met ons per mail: sponsorrijnland@gmail.com of telefonisch: 06-28423919.

 

Met vriendelijke voetbalgroet,

 

Sponsorcommissie SC Rijnland

Rick Ruikes