Single Blog Title

This is a single blog caption

Sponsor bedankt!!

De sponsorcommissie van SC Rijnland is zeer verheugd dat Loodgietersbedrijf Hülkenberg Zevenaar zich als subsponsor aan onze mooie voetbalclub heeft verbonden.

 

Na een prettige kennismaking met eigenaar Jurgen Hülkenberg, willen wij hem via deze weg nogmaals bedanken voor zijn vorm van sponsoring. Heeft u advies over of problemen op loodgieters- en of dakbeddekingsgebied, schroom dan niet om contact op te nemen via 0316-343720. U zult de bedrijfsbussen van Hülkenberg hier in de omgeving vaker zien rijden en dat heeft er mede mee te maken dat zij het Loodgieters- & Installatiebedrijf H. van Megen in Lobith hebben overgenomen. Bij deze willen wij ook Harry en Carly van Megen bedanken voor hun jarenlange sponsoring van onze club! 

 

Mochten er vragen zijn over de sponsormogelijkheden binnen SC Rijnland kunt u contact opnemen met ons per mail: sponsorrijnland@gmail.com of telefonisch: 06-28423919.

 

Met vriendelijke voetbalgroet,

 

Sponsorcommissie SC Rijnland

Rick Ruikes