Single Blog Title

This is a single blog caption

Sponsor bedankt!!

De sponsorcommissie van SC Rijnland wilt via deze weg Jeroen Fierkens en Pascal Weijers van Villa Copera hartelijk danken voor het sponsoren van de trainingspakken voor welgeteld 3 teams! Het gaat hierbij om het volledige team inclusief begeleiding van SJO JO11-2, SJO MO13-1 & SJO MO15-1. 

Villa Copera, gebouwd in 1861 als kantoor van steenfabriek Daams, is een prachtige en unieke locatie gelegen aan de Rijn in de Liemers. Het karakter van het pand, het uitzicht op de rivier en de imposante tuin verrassen telkens weer. Mooie pittoreske dorpjes, de vanuit Duitsland binnenstromende Rijn, het natuurgebied De Byland met prachtige fietspaden en waterplassen bieden een oase van rust en een ultiem buitengevoel. Midden in dit gebied, direct uitkijkend op de rivier, staat het team voor u klaar. Met het jonge gedreven personeel willen zij er graag voor zorgen dat iedereen zich thuis voelt. Nuttig een drankje in de lounge met een klein hapje of geniet van een heerlijk diner met geselecteerde wijnen uit de wijnkelder. Gebruik makend van de kwaliteit en duurzame werkwijze van leveranciers uit eigen streek, bieden zij u heerlijke smaken, mooie gerechten en voor een ieder wat wils! Het complete team heeft zo zijn eigen streken! Passie, kwaliteit, aandacht, plezier en natuurlijk vakmanschap zit diepgeworteld in de denkwijze van Villa Copera. Een lekkere snack, borrelen op de veranda of op het terras, een snelle lunch, een mooie avond met heerlijke gerechten: Villa Copera biedt het. Een vergadering, een barbecue een feest of bruiloft? Alles kan. Villa Copera is een hele mooie plek waar u, uw gasten, vrienden en of familie buitengewoon kunnen genieten. Zij staan voor u klaar en nodigen u graag uit om haar streken te leren kennen.

Mochten er vragen zijn over de sponsormogelijkheden binnen SC Rijnland kunt u contact opnemen met ons per mail: sponsorrijnland@gmail.com of telefonisch: 06-28423919.

 

Met vriendelijke voetbalgroet,

 

Sponsorcommissie SC Rijnland

Rick Ruikes