Single Blog Title

This is a single blog caption

Nieuwe wedstrijdtenues JO11-2

De sponsorcommissie van SC Rijnland wilt Mario Doornenbal van Flux Pompen Benelux BV hartelijk danken voor het sponsoren van de nieuwe wedstrijdtenues van onze JO11-2. De naam Flux is al meer dan 70 jaar een begrip aan pomptoepassingen en zorgt voor een probleemloze procesbewerking. De organisatie is opgericht met het doel om de werkroutines voor het vullen en overbrengen van vloeistoffen aanzienlijk te verbeteren.Flux ontwerpt en implementeert o.a. speciale product wijzigingen om op deze manier een op maat gemaakte oplossing te bieden voor complexe projecten. De focus ligt op volledige klanttevredenheid!

 

Mochten er vragen zijn over de sponsormogelijkheden binnen SC Rijnland kunt u contact opnemen met ons per mail: sponsorrijnland@gmail.com of telefonisch: 06-28423919.

 

Met vriendelijke voetbalgroet,

 

Sponsorcommissie SC Rijnland

Rick Ruikes