Single Blog Title

This is a single blog caption

Nieuwe wedstrijdtenues JO8-1

De sponsorcommissie van SC Rijnland wilt Bakkerij van Bentum hartelijk danken voor het sponsoren van de nieuwe wedstrijdtenues van onze JO8-1. Bij Bakkerij van Bentum wordt binnen dit familiebedrijf al 3 generaties lang ambachtelijk en met veel toewijding gebakken. Als expert op het gebied van brood bewijst bakker Robbie van Bentum dat hij een vakman is met een groot hart voor het ambacht. Het team bestaat verder onder andere uit Daan Hesseling, die vorig jaar de titel ‘Meesterboulanger” heeft behaald. Dus zin in heerlijk vers brood of op zoek naar een traktatie? Bij Bakkerij van Bentum bent u aan het juiste adres. 

 

Mochten er vragen zijn over de sponsormogelijkheden binnen SC Rijnland kunt u contact opnemen met ons per mail: sponsorrijnland@gmail.com of telefonisch: 06-28423919.

 

Met vriendelijke voetbalgroet,

 

Sponsorcommissie SC Rijnland

Rick Ruikes