Selecteer een pagina

Eindelijk na bijna twee en een halve maand geen (amateur) voetbal, kon Rijnland weer eens de groene grasmat betreden. Uiteraard gold dat ook voor de tegenstander van deze middag ‘’De Paasberg”. Nadat verschillende supporters elkaar een voorspoedig nieuwjaar hadden gewenst, kon de pupil van de week, Catoo Berns, haar kunsten vertonen. Na een mooie solo door de hele Paasberg- verdediging scoorde Catoo ……een prachtig doelpunt.

Het eerste elftal van Rijnland had waarschijnlijk goed naar de solo van Catoo gekeken, want deze middag werd er lustig op losgeschoten. In de tiende minuut was het voor de eerste maal raak, Jesse ter Beek, uitgerust met een modern kapsel, ronde een voorzet van rechts keurig af (1 – 0). Sander Braam had pech dat na een mooie solo zijn schot op de paal belandde. Jesse ter Beek scoorde in de twintigste minuut met een bekeken schuiver zijn tweede doelpunt van de middag 2 – 0. Danny Eiweleit liet met een werkelijk prachtig genomen vrije trap de 3 – 0 op het score bord noteren (35.min.).

De gasten uit Arnhem  kwamen niet verder dan wat plaagstootjes. De schoten die op doel kwamen, werden een dankbare prooi voor de jeugdige doelman Giovanni Meints, die de geblesseerde Ferdi van Bindsbergen uitstekend verving. Een goed debuut met de nul voor Rijnland op het scorebord. Nog voor de pauze viel de 4 – 0, een mooi opgezette aanval via Ruben Lap en Jesse ter Beek werd beheerst afgerond door Stefan Koolmees.

Na de thee werd een voorzet van Danny Eiweleit door alles en iedereen gemist en verdween de bal achter de Paasberg-keeper. En dat betekende nummer vijf in de vijfenvijftigste minuut (5 – 0). Koen Visser, mee ten aanval, liet de 6 – 0 aantekenen (62.min.). Vijf minuten voor tijd zorgde Jordy Meijer voor de eindstand van 7 – 0, hij nam een voorzet Ruben Sloot ineens op de slof, de doelman hoorde alleen maar……… zoeffffffff. Een dik verdiende overwinning !!!