Single Blog Title

This is a single blog caption

Bedankje namens de voorzitter

Beste Rijnlanders,

 

Na een enerverende tijd, de start van een nieuwe periode in mijn Rijnland loopbaan (als bestuurslid), kan ik wel zeggen dat we nu reeds een enorm groot hoogtepunt hebben beleefd.

Zaterdag 18 augustus jongstleden was het  zover dat we het 100-jarig jubileum  van onze vereniging SC Rijnland mochten vieren en wat was het een groots succes !

 

Ruim 10 jaar geleden heeft een groep vrienden het plan gesmeed om via de Nieuwjaarsreceptie een financiële injectie te bewerkstelligen voor dit  100-jarig bestaan.

Dit plan werd kracht bijgezet door de activiteitencommissie die samen met jeugdleden, leiders, ouders en vele anderen, diverse acties op touw zette.

Ongeveer 1,5 jaar geleden is er een start gemaakt met de voorbereidingen voor deze feestelijke dag. Diverse commissies, inclusief het oude bestuur, hadden de handen ineen gestoken en vele

ideeën, hoe dit jubileum in te vullen, zijn de revue gepasseerd. Al vrij snel was men het eens over de hoofdlijnen van de dag-invulling. En kijk wat eruit gekomen is….

 

Op een zonovergoten dag werd er gestart met een gigantische speelplaats vol attracties voor de  Rijnland kinderen, waarbij de ouders heerlijk konden genieten op een gezellig terras.

Gezien de rode kleurtjes op ieders gezicht hebben de kinderen heerlijk genoten.

Aansluitend was er een zeer gezellige en druk bezochte receptie.

Gedurende de gehele dag kon eenieder op een groots opgezette tentoonstelling de historie van SC Rijnland via foto’s, krantenknipsels, beeld & geluid materiaal bewonderen.

Vele oude verhalen kwamen hierdoor los bij de bezoekers, die dan ook vol trots en enthousiasme werden gedeeld.

Om 19.30 uur zou het hoogtepunt van de dag beginnen, de wedstrijd van ons vlaggenschip tegen een team van oud-Feyenoord. Onder toeziend oog van een bijna 1000-koppig publiek werd een

heerlijke wedstrijd voorgeschoteld met een 4-4 als eindstand.

De dag/avond werd afgesloten met een feestavond. Vele bezoekers bleven om dit feest mee te maken en het werd een geweldig en keigezellig feest .

Velen zullen deze dag nog lang heugen!

 

Bij deze wil ik nogmaals, en om verder geen namen te vergeten, iedereen maar dan ook iedereen die z’n steentje heeft bijgedragen aan en rondom de organisatie, heel hartelijk bedanken voor de inzet,

bereidwilligheid en tijd voor deze tot in de perfectie georganiseerde dag. Het had niet beter geregeld kunnen worden en jullie mogen allen enorm TROTS  hierop zijn.

 

Op naar een volgend jubileum….

Raymond Giesen

Voorzitter SC Rijnland