Single Blog Title

This is a single blog caption

2018-20-5, MvR 1 – Rijnland 1 (6-0)

Op deze Pinksterzondag moest Rijnland aantreden tegen kampioenskandidaat MvR uit ’s-Heerenberg, voorwaar geen gemakkelijke opgave. En om maar met de deur in huis te vallen, Rijnland leed een kansloze nederlaag met de cijfers zes tegen en nul voor.

De opkomst van beide elftallen was een prachtig gezicht met op de achtergrond het mooie clubgebouw van MvR voorzien van diverse Vipplaatsen. Zie foto nummer 1 en 2. Het kunstgras lag er keurig geknipt en geschoren bij, maar was voor de bezoekers moeilijker te bespelen dan voor de thuisclub. Grootste voordeel van kunstgras is dat de witte Rijnlandbroeken niet smerig zijn geworden (Op een grasveld wel ?).

In de Gelderlander staat met een grote kop: Rijnland vijfde klasser na forse nederlaag. Jammer, maar dat zat er al, volgens Albert Kemperman, een tijdje aan te komen. Volgens diezelfde krant miste Rijnland vijf basis spelers, iets wat m.i.z. dit seizoen wel meer is voor gekomen. Alleen de reden…… verder wil (en kan) ik hier niets over zeggen.

Een echt verslag van deze wedstrijd is lastig te maken, misschien zeggen beelden meer dan mijn pennenvruchten. Vandaar een verslagje aan de hand van de foto’s op de website van Rijnland. Prachtige foto’s, zoals ze al het hele jaar worden gemaakt door Jacqueline Fransen.

Foto 3 – 4. Ik had even moeite met de nummer 16 van Rijnland, wie is die knaap met rugnummer 16? Prachtkapsel, Tim (Boekhorst)

Foto 10. De bank, meer geblesseerde spelers dan wisselspelers.

Foto 14 – 15. Let op de moderne outfit van de scheidsrechter (paars). Knap van de spelers om geconcentreerd de bal te blijven volgen, met drie schoonheden van staal, langs de zijlijn.

Foto 31-33-34. Rentree Roy Janssen, na bijna het gehele seizoen geblesseerd te zijn geweest.

Foto 36- 37. De inzet van invaller Bas Wanders, debuut?  (Der Bomber, Gert Müller)

Foto 39. Albert op zijn bekende kistje EXTRON, maar zijn gezicht één en al teleurstelling.

Foto 41 – 42. De Eindstand. 6 – 0

Als je de foto’s goed bekijkt is er bij de spelers toch voldoende inzet en strijdlust, dat geeft de burger (supporter) moed voor komend seizoen.

Score verloop: 20.min. 1 – 0,  25.min. 2 – 0,  30.min. 3 – 0,  45.min. 4 – 0,  64.min. 5 – 0,  80.min. 6 – 0.

Opstelling Rijnland:

Doel:                 Lars Janssen.

Achter:             Tim Boekhorst, Jelle Fransen (51.Roy Janssen), Rick Janssen en Jeroen Derksen.

Midden/ Voor: Koen Visser, Danny Eiweleit, Stijn Hietkamp (40.Bas Wanders), Luuk Sterrenburg, Sjoerd Visser, Stefan Koolmees.

               Roel Breure