Single Blog Title

This is a single blog caption

2018-6-5, HC ’03 1 – Rijnland 1 (6-0)

Onder bijna tropische temperatuur speelde Rijnland de wedstrijd tegen HC ’03 op het prachtige gelegen sportpark te Drempt. De toegangsweg naar het sportpark loopt vlak langs de kerk. Voor de Rijnlandsupporters een mooie gelegenheid voor een schietgebedje, voor het behoud van het vierde klasse schap. Gezien de uitslag hebben weinig supporters hier gebruik van gemaakt. Na afloop viel mij ook op dat de uitgang vlak langs de begraafplaats loopt.

Om niet in de felle zon te moeten zitten, zochten we een plaatsje op de met airco voorziene tribune. De thuisclub startte erg aanvallend en gaf de Rijnlandachterhoede handen (en voeten) vol werk. In de twaalfde minuut werd slap ingrijpen van de Rijnlanddefensie afgestraft (1 –0). Halverwege de eerste helft scoorde de Hessencombinatie de 2 – 0, wat ook de ruststand betekende.

Op de een of andere manier had de Rijnlandploeg de twee voorgaande wedstrijden alle energie en werklust verspeeld, want niets maar dan ook niets, lukte deze middag. De thuisclub kon vrij simpel de score verhogen tot 6 – 0, een uitslag die helaas niet eens geflatteerd was.

De wedstrijd werd op het einde voor de Rijnlandsupporters slaapverwekkend, waarschijnlijk veroorzaakt door de naam van de HC’03 hoofdsponsor “ De slaapspecialist “. Jammer mannen, maar probeer de resterende wedstrijden te laten zien dat we veel beter kunnen, denk aan de wedstrijden tegen Terborg en MVR.

Opstelling Rijnland:

Doel:      Lars Janssen.

Achter:  Tim Boekhorst, Tim Helmes, Rick Janssen en Jeroen Derksen.

Midden: Edis Sadovic, Daan Gebert, Jelle Fransen.

Voor:     Stefan Koolmees (70. Jordy Meyer), Koen Visser en Stef Sloot (28. Danny Eiweleit).

         Roel Breure