Single Blog Title

This is a single blog caption

2018-3-5, Terborg 1 – Rijnland 1 (1-1)

Na de prima en goed gespeelde wedstrijd tegen MvR, opnieuw een sterk spelend Rijnland. Met als eindresultaat één punt. Op nieuw toonde de Rijnlandploeg een geweldige dosis inzet en strijdlust. De eerste tien minuten was de thuisclub de boven liggende partij en had zeker drie à vier doelrijpe kansen. Het was voornamelijk aan doelman Lars Janssen te danken dat het in die fase van de wedstrijd 0 – 0 bleef.

In de tweeënveertigste moest Lars toch de bal uit het netje halen, van dichtbij werd het 1 – 0 voor de thuisclub.

Na rust maakte opnieuw een A- speler zijn debuut in het eerste elftal, Wouter Weijenbarg nam de plek van Jelle Fransen over en paste zich moeiteloos aan. Edis Sadovic zorgde na wat draai- en kapwerk voor de verdiende gelijkmaker (54.min.). Beide ploegen speelden hierna voor de volle winst.

De aller mooiste kans viel in de slotminuut, in een één op één situatie was de Terborgdoelman de sterkste. Jammer, weer een goede wedstrijd gespeeld, maar met slechts één punt, een te kort aan beloning.

Opstelling Rijnland:

Doel:       Lars Janssen.

Achter:   Tim Boekhorst, Tim Helmes, Rick Janssen, Jeroen Derksen.

Midden: Jelle Fransen (46. Wout Weijenbarg), Daan Gebert (90. Sjoerd Visser), Stef Sloot.

Voor:       Edis Sadovic, Koen Visser en Stefan Koolmees.

          Roel Breure