Single Blog Title

This is a single blog caption

2018-29-4, Rijnland 1 – MvR 1 (1-2)

Deze maal geen ooggetuige verslag van mij, maar er waren genoeg supporters die iets wilden vertellen over deze bijzondere wedstrijd.  Want bijzonder is het om als hekkensluiter een meer dan gelijkwaardige partij voetbal tegen de koploper te spelen.

Jammer is het dat Rijnland tot vlak voor het eindsignaal op een 1 – 1 stand volop kans leek te hebben op minimaal 1 wedstrijdpunt. Maar zie daar is het geluk van de koploper (MvR)……. in de allerlaatste minuut van de wedstrijd toch de winnende treffer scoren.

Aan de pupil van de week Bram Bloem heeft het niet gelegen, hij wist met een mooi doelpunt de MvR keeper te verschalken, goed gedaan Bram. Jammer dat de jongens van het eerste elftal er niet eentje meer konden maken.

De Rijnland supporters, ook de meest kritische, waren unaniem van mening dat het elftal van trainer Albert Kemperman een uitstekende wedstrijd heeft  gespeeld.

Opstelling Rijnland:

Doel:       Lars Janssen.

Achter:   Tim Boekhorst, Ruben Sloot (80. Jordy Meyer), Rick Janssen, Jeroen Derksen.

Midden: Jelle Fransen, Danny Eiweleit en Daan Gebert (Tim Helmes)

Voor:      Stef Sloot, Koen Visser en Stefan Koolmees (46. Rik Janssens)

Het doelpunt van Rijnland werd gescoord door Koen Visser.

Man v/d wedstrijd: Jeroen Derksen

Pupil v/d week:       Bart Bloem

                    Roel Breure