Single Blog Title

This is a single blog caption

2018-19-4, Rijnland 1 – RKPSC 1 (0-4)

Het begon zo goed met de thuisclub, de pupil van de week Angeline van Schip liet met een mooi schot de RKPSC doelman kansloos. Helaas was dat de enige maal deze avond dat hij de bal uit het netje moest halen.

Er was weinig publiek op deze derby afgekomen. Een derby die de gehele avond niets van een echte derby weg had. Rijnland was tot aan het eerste doelpunt gelijkwaardig aan de bezoekers.                De 0 – 1 viel na veertig minuten spelen, Bart Wezendonk liet met een schot uit de draai, Lars Janssen kansloos. Rijnland dacht de gelijkmaker gescoord te hebben maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. Uit een corner kopte Edis Sadovic in handen van de keeper. Wat de thuisclub niet lukte, lukte RKPSC wel, nog voor rust liepen de bezoekers uit naar een 0 – 2 voorsprong.

Ondanks alle goede bedoelingen van de thuisclub bleef de ploeg uit Pannerden na rust het betere elftal, en kreeg ook de beste kansen. Tim Boekhorst redde op de doellijn en Lars Janssen bracht drie maal redding voor hij moest capituleren. De einduitslag 0 – 4 was m.i.z. wel wat geflatteerd, maar dik verdiend.

Opstelling Rijnland:

Doel:       Lars Janssen.

Achter:   Tim Boekhorst, Ruben Sloot, Daan Droste (55.Rick Janssen), Tim Helmes (46. Daan Gebert).

Midden: Danny Eiweleit, Koen Visser en Jeroen Derksen.

Voor:      Edis Sadovic, Rik Janssens en Luuk Sterrenburg (55.Stefan Koolmees).

Man v/d wedstrijd: Ruben Sloot

Pupil v/d week: Angeline van Schip

                Roel Breure