Single Blog Title

This is a single blog caption

2018-15-4, Rijnland 1 – VVG 1 (0-2)

Volgens de Gelderlander was het een typische 0 – 0 wedstrijd, maar wel eentje met een 0 – 2 uitslag in het voordeel van VVG. Rijnland was tegen de ploeg uit Gaanderen beslist niet de mindere, maar echte kansen werden niet gecreëerd. Ook VVG had moeite om te scoren maar nam  in de tweeëndertigste minuut wel de leiding (0 – 1). Gezien het vertoonde spel en inzet, hadden de supporters in de rust nog volop vertrouwen op een gunstige uitslag voor Rijnland. Maar helaas ook deze zondag geen Rijnlanddoelpunten.

In de allerlaatste minuut mocht Rijnland nog een corner nemen, doelman Lars Janssen trok mee naar voren en hoopte op een doelpunt. Dit viel ook wel, maar aan de andere kant. VVG-er Nino Monasso scoorde uit de afgeslagen hoekschop vanaf eigen helft in het lege Rijnlanddoel ( 0 – 2).

Jammer, opnieuw een nederlaag ondanks het fraaie doelpunt van de pupil van de week Senna Overmeer.

Opstelling Rijnland:

Doel:       Lars Janssen.

Achter:   Tim Boekhorst, Ruben Sloot, Daan Droste (80. Mike Witjes) en Tim Helmes.

Midden: Danny Eiweleit, Koen Visser, Jeroen Derksen (72.Rick Janssen).

Voor:      Luuk Sterrenburg (61.Stefan Koolmees), Rik Janssens en Stef Sloot.

Man v/d wedstrijd: Tim Boekhorst

Pupil v/d week: Senna Overmeer

                Roel Breure