Single Blog Title

This is a single blog caption

2018-28-1, VVG 1 – Rijnland 1 (4 – 0)

Na bijna twee maanden geen competitievoetbal, konden de amateurvoetballers eindelijk weer aan de bak. Maar de twee maanden winterstop was drie kwartier te kort voor de mannen van trainer Albert Kemperman. Pas na twee maanden en vijfenveertig minuten ontwaakten de Rijnlanders uit hun winterslaap, jammer, want er had deze middag meer in gezeten.

Bij de ingang van de prachtige accommodatie van de vereniging uit Gaanderen werden wij opgewacht door enkele jeugdleden die met veel enthousiasme hun loten aan de man trachtten te brengen. Dit lukte hen ook aardig, vooral toen bleek dat er deze middag geen entree werd geheven.

De wedstrijd begon al onfortuinlijk, want reeds in de tweede minuut moest Luuk Sterrenburg, na een snelle sprint, het veld met een hamstring blessure verlaten. Nauwelijks hersteld van deze tegenslag scoorde Ramon Pastoor de 1 – 0 (6e.min.) voor de thuisclub. Drie minuten later was het weer raak, met een prachtig uitgespeelde aanval werd de Rijnlandverdediging opnieuw gepasseerd (2 – 0). Na dit doelpunt herpakte het Rijnlandelftal zich enigszins. Achter werd er iets scherper gedekt en ook de middenlinie kreeg meer vat op de tegenstander, vooral het spel in de laatste tien minuten van de eerste helft gaf hoop. Maar echt uitgespeelde kansen ontstonden er voor de Rijnlanders niet. Pech had Edis Sadovic toen hij in de tweeëndertigste minuut de bal iets te ver voor zich uitspeelde en de Terborgdoelman hem de bal van z’n schoen kon plukken.

De tweede helft was Rijnland gelijkwaardig aan de thuisclub en met wat meer geluk (of inzicht) was de aansluittreffer op het scorebord verschenen. Een prachtige rush van Jeroen Derksen, afgesloten met een prima voorzet werd ternauwernood gemist. Maar helaas, ook deze middag bleven de doelpunten uit, tenminste voor Rijnland. VVG wist in de slotfase nog tweemaal te scoren. 3 -0 (80e.min} en in de allerlaatste minuut viel de 4 – 0. Jammer, maar het vertoonde spel in de tweede helft geeft de burger (supporter) moed.

Hopelijk herstellen de geblesseerde spelers snel, zodat de selectie ook weer wat breder wordt. Spelers doe er op de training nog een schepje boven op, dan kunnen de punten niet uitblijven want ………‘’Arbeid Loont’’

 

Opstelling Rijnland :

Doel:       Lars Janssen.

Achter:    Luuk Sterrenburg (2. Rick Janssen), Tim Helmes, Daan Droste, Jeroen Derksen (85. Stijn Hietkamp).

Midden:  Koen Visser (80.Jelle Fransen), Danny Eiweleit en Sjoerd Visser.

Voor:       Daan Gebert,  Edis Sadovic en Stef Sloot.

         Roel Breure

 

Leave a Reply